Cabaretteketet

Op uitnodiging van Jacob Vierkant, van theater de Bres, mocht ik gisteren mee naar theater de Meervaart in Amsterdam naar een avond vol cabaret: Cabaretteketet. Dit is een initiatief van PUURee management waar ze in een paar uur 7 cabaretacts voorbij laten komen. Elke cabaretact krijgt 7 minuten om zichzelf te presenteren. De avond werd in dit geval aan elkaar gepraat, op zeer komische wijze, door Roue Verveer.

Deze avond was een mengeling van stand-up comedy en cabaret. De innemende Belgen van Intgeniep wisten het publiek continue op het verkeerde been te zetten, Greg Shapiro vuurde in razend tempo grappen af op het publiek (“Why do I get a melkopschuimer for fathersday? I don’t drink milk in my coffee. You know who does? My girlfriend!”).
Maarten Ebbens is naast grappig ook zeer muzikaal en werd ondersteund, met zang, door Nina de la Croix. Dat vrouwen ook grappig kunnen zijn bewees Soundos. Vooral toen ze vertelde hoe ze door pubers werd nageroepen met: Hee sletje! Kom eens hier sletje! En zij op de jongens afstapte met de vraag wie ze als eerste ging nemen. De jongens krabbelden al snel terug.

Een avond bedoelt om te shoppen. Wie vind ik leuk, wie zou ik boeken?
Enig initiatief en heerlijk om zoveel verschillende acts te mogen bekijken in sneltreinvaart!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *