All Stars theater speelt ‘Special edition’

Op zaterdag 15 april en zaterdag 22 april is de voorstelling ‘Special edition’ te zien. Een voorstelling vol ongemak die leidt tot komische situaties en die zich afspeelt op een schoolkrantredactie van een middelbare school.

Wanneer de directrice van de school besluit de schoolkrant op te heffen, om kosten te besparen, zet de redactie alles op alles om van de laatste schoolkrant een ‘special edition’ te maken. Er wordt een tijdscapsule van de school uit 1994 opgegraven en de leerlingen gaan op zoek naar de verhalen achter de voorwerpen en foto’s uit die tijdscapsule. Hierbij stuiten ze op verhalen die misschien liever onder de grond hadden willen blijven..

Special edition wordt gespeeld door de ’toneel extra’ groep met medewerking van een aantal gastacteurs uit diverse theatergroepen van AllStars theater. Op zaterdag 15 april spelen we bij FRL Producties in Heerenveen om 19:00 uur. Mocht de voorstelling op de 15e vol zitten, dan is er een extra voorstelling op zondagmiddag 16 april om 15:00 uur. Op de avond van de 15e is er tevens een gastoptreden van een jongerengroep van de Podiumschool uit Leeuwarden. Voor kaarten a 5 euro, kun je mailen naar catrienvdmolen@gmail.com.

Op zaterdag 22 april zijn wij te gast in Leeuwarden bij diezelfde podiumschool en spelen we in het Tryatergebouw om 19:00 uur. Kaarten voor deze voorstelling kun je reserveren via de website van de podiumschool: www.podiumschool.nl

Spel: Sharon Bulstra, Marga Maring, Marcel Vergonet, Lotte Duursma, Arianne Meijer, Tieme Renes, Lisanne Veltman, Mare Teijema, Ilse Koch, Sonne Groenewoud, Jesse Reitsma, Kaj Gerbrandy, Isa Vergonet (ontbrekend op de foto: Mirte Broers, Tijn Dekker, Nils Renes, Karst Jan Iedema, Zoë Mesken, Amarenske Mietes, Femke den Heijer)

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *