All Stars speelde ‘Special edition’

Maar liefst drie keer mocht de Toneel Extra groep de voorstelling ‘Special edition’ spelen. Twee keer in Heerenveen en een keer in Leeuwarden. En wat een feestje was dat!

In Heerenveen speelden we voor het eerst op de locatie van Frl Producties op it Dok 11. Een loods, omgebouwd tot een knus theaterzaaltje. Het was voor de spelers even wennen zo’n vlakkevloertheater en ook nog eens zo dicht op het publiek. Maar wat pakte dat goed uit! Zeker als je dan twee dagen achter elkaar op dezelfde plek mag spelen, merk je dat je op de tweede dag veel meer kan gaan genieten van het spelen en de zenuwen er voor een deel af zijn.

Voor deze voorstelling werkten we samen met cursisten uit de volwassen groep en met onze eigen docente Mirte Broers. Ook leerlingen van de Superstars groepen speelden een klein gastrolletje. Deze samenwerkingen zijn erg goed bevallen. Mooi om te zien hoe iedereen genoot van het samenspelen en het beste in elkaar naar boven wist te halen.

In Leeuwarden mochten we spelen op het festival van de Podiumschool aldaar. Eén groep van de Podiumschool was bij ons te gast op de zaterdagavond en een week later stonden wij dan in Leeuwarden in het prachtige theaterzaaltje van Tryater. We hadden wat wisselingen bij de spelers gehad, i.v.m. werkweken, vakanties, werk etc. , maar omdat de groep zo goed op elkaar is ingespeeld en de gastspelers zich zo uitstekend hadden voorbereid was hier voor het publiek niets van te merken. De spelers stonden zichtbaar te genieten en het publiek reageerde enthousiast op de voorstelling. Vol adrenaline keerden we huiswaarts en we kunnen niet wachten tot het nieuwe seizoen aanbreekt.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *