We zijn weer los!

Het nieuwe jaar begon nog met online lessen, maar sinds maandag 17 januari zijn we weer los!

Wat was het fijn om (bijna) iedereen weer live te mogen begroeten in de lessen. Geen lockdown meer en geen verspreide lessen meer vanwege de avond lockdown. Hopelijk zijn binnenkort de andere maatregelen ook niet meer nodig. Het blijft een beetje spannend of al onze plannen t.a.v. voorstellingen door kunnen gaan zoals we dat zouden willen, maar vooralsnog gaan we er weer volop tegenaan om mooie voorstellingen te maken met de verschillende groepen.

De toneel extra groep werkt hard aan hun versie van ‘de gelaarsde poes’ die ze op vrijdag 8 april gaan opvoeren met hulp van een aantal midistars en maxistars. De superstarsgroepen werken aan een bewerking van de bekende film ’the breakfast club’ en ‘lang en gelukkig’. De data worden in overleg met de groepen nog vastgesteld. De maxistars hebben hun script zelf geschreven voor ‘Missie Aarde’, waarin we in de toekomst kunnen reizen naar verschillende planeten. We houden jullie op de hoogte van de repetities en zodra de data voor de voorstellingen bekend zijn horen jullie het meteen.

Ook zin om te spelen? Je kunt op les vanaf 8 jaar tot 101 (of ouder mag ook heus) en je bent ook altijd welkom voor een gratis proefles om te kijken of het wat voor je is. Stuur een mailtje naar catrienvdmolen@gmail.com

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *