Voorstellingen ALLstars

Er wordt al weer vol enthousiasme gerepeteerd aan diverse voorstellingen en presentaties door de verschillende groepen ALLstars. Een aantal data op een rijtje:

9 februari – Cultuurklankfestival. Om 14:00 uur is er een gratis workshop te volgen en om 15:30 uur is er een voorproefje van de voorstelling ‘Er was eens…’ door de Superstars 2 groep en de Midistars. Entree: gratis.

2 maart – de spelers van de volwassen groep spelen ‘de revue’ in Coornhertstate om 19:00 uur. Entree: gratis

Een ouderwetse revue, vol komische sketches, maar ook met spellen voor het publiek. Wie weet valt er nog wat te winnen ook! En wie wil dat nou niet?!

17 april – presentaties Midistars en Maxistars in het kunstcafé van de Heerenveense School. Entree: gratis

De Midistars spelen ‘Een heel bijzondere winkel’. De ouders van Merel en Eef hebben een winkel waar ze maar één ding verkopen: robots. Het zijn levensechte robots of speelkameraadjes voor rijke kinderen zonder vrienden. Merel heeft echter ook geen vrienden en wil de robots liever niet kwijt. Hoe gaat ze dat aanpakken?

De Maxistars spelen ‘Matilda’, naar het beroemde boek van Roald Dahl. Matilda blijkt, in tegenstelling tot de rest van het gezin, bovenmatig intelligent te zijn. Maar dat niet alleen, ze heeft ook bijzondere krachten waarmee ze dingen kan laten bewegen. Wanneer Matilda eindelijk naar school mag, ontmoet ze daar de strenge directrice mevrouw Bulstronk die de school met harde hand regeert.

27 juni spelen de Superstars 1 en 2 groepen i.s.m. de Midistars in de grote zaal van de Rinkelbom hun voorstellingen ‘de Erfenis’ en ‘Er was eens..’. Entree: 5 euro.

In ‘de Erfenis’ vindt Luna een tas voor de deur. Een tas met een veel geld erin en briefje erbij van oud-tante Mary. Het gaat om een erfenis. Een flinke erfenis. Een klein beetje geld uit de tas halen zal vast niemand opvallen. Dan blijkt Luna helemaal geen oud-tante Mary te hebben en komt een wel heel opvallend gezin de tas ophalen.

De voorstelling ‘Er was eens…’ is een bewerking van de populaire familievoorstelling ‘Lang en gelukkig’ van het Ro-theater. Diverse sprookjes zijn door elkaar gehusseld en vormen een heel eigen, modern sprookje. In dit sprookje is iedereen op zoek naar liefde en /of geld. Vinden de personages wat ze zoeken? Leven ze lang en gelukkig??

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *