Kerstgroet

De laatste lessen van het jaar zijn gegeven en de laatste presentaties zijn opgevoerd. Ik kan terugkijken op een zeer geslaagd eerste jaar als zzp-er. Blij en trots dat Allstars Theater floreert als nooit tevoren met een mooie bijdrage aan het theaterspektakel ‘Tegearre’ in het Posthuis Theater. Ook in 2020 mogen we hier weer aan meedoen, naast alle andere prachtige voorstellingen die gepland staan (hierover in januari meer).

Dit jaar heb ik ook zelf mogen spelen in de voorstelling ‘Kruistochten’ van Wig Produkties. Een uitdagende rol in een marathon voorstelling van maar liefst 4,5 uur. Dit jaar mag ik ook weer spelen in een bijzondere voorstelling, wederom bij Wig Produkties. ‘Het blinde gebeuren’ staat gepland voor december 2020, dus dat duurt nog even.

Verder heb ik herontdekt hoe leuk trainingsacteren ook al weer is. Bedankt Sander/Troef Training voor de opdracht en ook Fulco voor de fijne samenwerking. Het smaakt naar meer!

Ook heb ik dit jaar les mogen geven op ‘de Librije’ in Gorredijk. Theaterlessen in het kader van sociaal-emotionele ontwikkeling, omgaan met elkaar van groep 1 tot en met 8. Terug naar de basisschool, toch nog een link met mijn studie aan de Pabo. Werken in een team en met deze enthousiaste leerlingen is me erg goed bevallen. Ik merk dat de dramalessen onderdeel worden van hun schoolweek. Het is naast de rekenles en de taalles net zo belangrijk. Kinderen leren over samenwerking, emoties, ze leren zichzelf te presenteren en hun eigen fantasie en creativiteit te ontwikkelen. De plannen om dit voort te zetten en te verdiepen in 2020 liggen er al. Hopelijk krijgen we in januari groen licht!

Ik wens jullie fijne feestdagen en een gezond, theatraal en inspirerend 2020!

Ook de theaterleerlingen wensen iedereen fijne feestdagen. Hierbij een klein stukje uit de kerstclip, met toestemming: https://www.facebook.com/theaterCatrienvdMolen/videos/1065765443772556/?epa=SEARCH_BOX

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *