Theaterconcert ‘Tegearre’ geslaagde eerste editie

Afgelopen zondag speelden, dansten, zongen tweehonderd amateurs in een afgeladen Posthuis Theater in Heerenveen de sterren van de hemel in de voorstelling ‘Tegearre’, magisch met elkaar.

Initiatiefnemer van dit project, Jelle Roeper, vroeg mij in september om de rode draad te verzorgen voor dit concert waarin o.a. Vocaliezz, Faya dance centre, Big Band Heerenveen en het Flower Power koor acte de presence zouden geven. Om dit grote project in goede banen te leiden heb ik vervolgens collega Josephina Bakker in de arm genomen om dit samen met mij vorm te geven en te regisseren. Al eerder werkte ik met haar samen en wij vullen elkaar goed aan bij het maken van een dergelijke voorstelling!

Omdat de kerstmusical dit jaar in Heerenveen niet doorging, hebben een aantal spelers van die groep alsnog de kans gegrepen om in het prachtige Posthuis Theater op het podium te staan door zich aan te melden voor ‘Tegearre’. Aangevuld met een aantal leerlingen van mijn ‘All stars – theatergroepen’, werd dit al snel een erg leuke, hechte club om mee samen te werken. Josephina en ik hebben genoten van het enthousiasme van de spelers, het lef en het zichtbare plezier.

De reacties na afloop, zondagavond, waren zeer positief! Ik kijk met veel plezier terug op een prachtige samenwerking tussen enthousiaste partijen. Bedankt Jelle, dat je ons van onze eilandjes af hebt gehaald en de samenwerking opgezocht hebt. Een echte meerwaarde!

Of aan ‘Tegearre’ een vervolg gegeven gaat worden? Daar komt binnenkort een antwoord op!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *