Succesvolle voorstelling “Superstars”

Op zaterdag 8 juni was het zover: de Superstars van Ateliers Majeur speelden de voorstelling “Lang en Gelukkig”.

Wat heb ik intens genoten van deze dag en sowieso van het hele jaar. Een hechte groep van 12 jongeren in de leeftijd van 13 tot 19 jaar, waarin iedereen zichzelf mocht zijn en ook een rol mocht spelen. “Lang en gelukkig” is een toneelstuk van het RO Theater. Een volwassen stuk dat bijna 3 uur duurt. Wij hebben het een en ander geschrapt, omdat het stuk te lang werd en het geen haalbare kaart was om alles te spelen.
Vanaf januari hebben we elke woensdagavond gerepeteerd. Wat ik erg heb gewaardeerd is het meedenken van de leerlingen. Zij kwamen met briljante suggesties die ik onmiddellijk gebruikt heb, zoals de ‘lapdance’ van Paris, Hilton en hun moeder voor de prins op de muziek van ‘Scream and shout’. En ook de ‘Always look on the bright side of life’ met handpoppen, als opsteker voor de verdrietige Assepoester.

roodkapje en wolf

Zaterdag stond er een groep die elkaar hielp, terug kon vallen op improvisatie als er stukken tekst ‘kwijt waren’ en die zichtbaar lol hadden op het podium. Een spetterende, komische en goed gespeelde voorstelling. Het publiek was dan ook zeer lovend en we krijgen louter positieve reacties terug. Heerlijk!

De website ‘Ondertussen in Heerenveen’ schreef er een mooi stuk over.

http://www.ondertussen.nl/heerenveen/superstars-succes-lang-gelukkig?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook

Van de leerlingen kreeg ik als bedankje een prachtig veldboeket en een groot hart, vol mooie, lieve boodschappen. Bedankt voor dit topjaar!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *