Podiumschool in de Harmonie

Op zaterdag 1 juni presenteerden de leerlingen van de podiumschool haar kunnen in een zaal van Stadsschouwburg de Harmonie te Leeuwarden. Voor maar liefst 280 man speelden zij vol lef, plezieren in opperste concentratie.
2013-06-01 19.45.51

De eerstejaars begonnen met een kort hoorspel waarin we het weer van de afgelopen tijd ten gehore brachten: wind en regen (onder het gekwetter van verschillende vogels). Toen het licht aanging stonden de leerlingen onder paraplu’s te wachten op hun publiek. Kennelijk stonden de leerlingen ergens anders dan waar het publiek zat. Er bleek een foutje in het spel: de kinderen stonden paraat in het Zuiderbos, en het publiek zat te wachten in het Noorderbos. Gelukkig was het niet te laat en na een sprint waren ze dan toch nog aangekomen bij het publiek die maar wat graag keek naar het optreden van de eerstejaars. Met lef werd gezongen over ‘Chocola en drop’ en er werd nog bij gedanst ook.
Ik heb vol trots naar mijn leerlingen zitten kijken!

2013-06-01 19.57.22

Na deze presentatie waren de 2e jaars en vervolgens de 3e/4e jaars aan de beurt. De 3e/4e jaars hebben onder leiding van Onno Spreij zelf een voorstelling gemaakt over Muurbloempjes en Straatbazen. Met film en live muziek. Ook zij hebben gestraald en genoten. Prachtig om te zien! Wat hebben we toch een heerlijk vak!
Bedankt Onno, Elise en Nynke voor een heerlijk jaar!

Related Posts

2 thoughts on “Podiumschool in de Harmonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *