Premiere van de film ‘Er is iets…op zolder…’

Op een woensdagmiddag, na de les, kwamen een groepje leerlingen terug het lokaal in gerend. “Catrien! Catrien er komt een griezeltentoonstelling en wij mogen daar ook iets doen. Wij willen mensen laten schrikken. Of een griezelfilm maken!”

Ik ben de beroerdste niet en heb meteen een kort filmscript geschreven voor een griezelfilm met als titel: ‘Er is iets… op zolder..’. In de Heerenveense School hebben we namelijk een prachtige, griezelige, grote zolder die tot de verbeelding spreekt. De deur naar zolder zit tegenover de trap en als je naar het dramalokaal loopt kom je er langs. Al jaren vragen leerlingen naar wat er achter die deur zit. En als ze horen dat er een zolder zit, willen ze maar wat graag even kijken.

Samen met de maxistars hebben we de zolder nog griezeliger gemaakt, scenes keer op keer opgenomen en zo in een paar weken tijd een griezelige film gemaakt. Zo griezelig dat we zelf eigenlijk niet meer naar zolder durven…

Op woensdag 18 december om 15:00 uur is de premiere van deze film. Alleen voor genodigden. Na deze woensdag is de film te bewonderen in lokaal 13 van het Willem van Haren museum.

Alvast een voorproefje…

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *