Voorstellingen van Allstars Theater in het Posthuis

Op 8 en 9 juni spelen we met diverse groepen van Allstars Theater in het Posthuis en de kaartverkoop is inmiddels van start gegaan!

https://www.posthuistheater.nl/agenda/3025/presenteert/allstars-theater

Op zaterdag 8 juni spelen de Superstars groepen van Mirte en Catrien hun voorstellingen ‘Welkom bij de geschiedenis van het theater’ en ‘Who’s lying’. De eerste voorstelling is geïnspireerd op het bekende format van ‘Welkom in de geschiedenis’ en neemt het publiek mee in de geschiedenis van het theater. Bekende of toch onbekende figuren uit de geschiedenis laten zien hoe het theater is geworden wat het nu is. En dat allemaal middels komische en leerzame sketches.

Voor ‘Who’s lying’ hebben de Superstars zich laten inspireren door populaire programma’s als ‘Wie is de mol’, ‘de Verraders’ en de serie ‘Squid game’. Programmamaakster Shaniqua heeft een nieuw format bedacht waarvan ze zeker weet dat het groot succes gaat worden. Tijdens de opnames komen de kandidaten erachter in wat voor programma ze zijn beland en dat bevalt hun allerminst.

Op zondag 9 juni spelen de Superstars Plus groep en de Volwassen groep hun voorstellingen ‘Heksen’ en ‘As you like it’. In de voorstellingen ‘Heksen’ bevindt het publiek zich bij het jaarlijkse heksencongres. Een congres vol interessante workshops, kinderen die in muizen veranderen en heksenjagers. Voor deze voorstelling werken we samen met de musicalklas van DansHIER! uit Heerenveen.

De volwassen groep speelt Shakespeare’s ‘As you like it’. Rosalinde, de dochter van de verbannen hertog Jan, wordt verliefd op Orlando, de zoon van een hoveling. Als ook Rosalinde verbannen wordt gaat zij met haar nichtje Celia en leerkracht Toetssteen op zoek naar haar vader. En wie is er ook in het kampement van haar vader belandt? Precies: haar geliefde Orlando.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *