Zomertheaterschool

Deze zomer kun je meedoen aan een heuse zomertheaterschool! In de eerste week van de zomervakantie (vanaf 12 juli) organiseer ik samen met theaterdocente Roos de Vries een week vol theaterlessen!

Door de lockdown hebben we veel moeten missen op het gebied van sporten, dansen, muziek maken en theatermaken. Een extra week vol theater is daarom een must voor elke theaterliefhebber! We gaan in deze week met je aan de slag met verschillende vormen van theater en we zullen toewerken naar een presentatie. In welke vorm deze presentatie plaatsvindt hangt een beetje af van de dan geldende coronamaatregelen.

Voor wie is deze week? Voor iedereen van 10 tot 15 jaar. Wel of geen ervaring maakt niet uit. Je bent welkom. We gaan aan de slag van dinsdag tot en met donderdag in de Heerenveense School. Om 10 uur starten we (inloop vanaf 9:30 uur) en werken dan tot 16:00 uur. Op donderdag is er dan een presentatie (onder voorbehoud). De kosten voor deze theaterweek bedragen 150 euro, inclusief drinken en versnaperingen.

Meer weten of alvast zeker zijn van een plekje? Geef je vast op en mail naar: catrienvdmolen@gmail.com

Groetjes, Catrien en Roos

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *