Superstars groepen spelen in het Posthuis Theater

Op zaterdagavond 10 juni spelen de Superstars groepen in Posthuis Theater! Kaarten a 6,50 euro zijn te bestellen door te mailen naar catrienvdmolen@gmail.com

Er zijn op deze avond twee voorstellingen te bekijken. De eerste is van de Superstars groepen van 12-15 jaar oud. Zij spelen ‘Het andere koninkrijk’ , losjes gebaseerd op de films ‘The tenth Kingdom’ en ‘Snowwhite and the huntsman’.

Over het verhaal: Sprookjesland bestaat! Op dit moment leven ze daar echter niet ‘lang en gelukkig’ en dat heeft alles te maken met de Evil Queen. De moeder van deze evil queen was de beruchte stiefmoeder van Sneeuwwitje. Sneeuwwitje, inmiddels bejaard, is verbannen naar het andere koninkrijk: Nederland.

De Evil Queen haar grootste wens is om voor altijd jong en mooi te blijven. Ze laat daarom jonge meisjes doden, zodat ze hun bloed in een drankje kan verwerken die deze wens doet uitkomen. Het drankje werkt alleen niet lang. Alleen met het bloed van de kleindochter van Sneeuwwitje zal ze voor altijd jong blijven. Ze stuurt Wolf naar het andere koninkrijk en laat Jager hem ondersteunen.

Lilly, de kleindochter van Sneeuwwitje, komt nietsvermoedend op visite bij haar oma als ze ontvoerd wordt door Wolf naar Sprookjesland. Dit is het begin van een lange reis langs zigeuners, elfjes, herderinnen en het romantische Kusdorp.

Wie zal Lilly en Sprookjesland komen redden van de Evil Queen?

De voorstelling wordt gespeeld door: Anna, Dante, Feline, Fré, Giel, Hieke, Isa, Jelte, Jesper, Kaj, Lieke, Lotte, Manoek, Nils, Nora, Nynke, Sanne, Talisse, Tygo en Yinthe.

En met medewerking van leerlingen van de musicalklassen van Dans Hier! uit Heerenveen.

De Superstars plus groep (15-18 jaar) speelt: “Het van Riemsdijk College verliest controle”.

Op het van Riemsdijk College lijkt alles op het eerste oog normaal. Ons verhaal beslaat een heel schooljaar waarin je als kijker ziet hoe de school de controle verliest, ondanks alle pogingen de boel in goede banen te leiden. Het zijn niet altijd de leerlingen van wie je verwacht dat ze in de problemen zouden kunnen komen. Zelfs de meest brave, leergierige leerlingen kunnen ontsporen..

De voorstelling wordt gespeeld door: Amarenske, Arianne, Eline, Eva, Femke, Ilse, Mare, Marit, Tieme en Tijn

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *