Online theaterles

We zijn inmiddels al weer helemaal gewend aan online les krijgen. En ook mijn eigen theaterleerlingen zijn thuis alweer aan de slag met de online theaterlessen.

Nu ik niet naar de scholen toe kan en de scholen geen vakdocenten kunnen uitnodigen, bied ik graag mijn online theaterlessen aan om toe te voegen aan de weektaak. De kinderen ervaren de lessen als een zeer prettig tussendoortje, waarbij regelmatig broertjes, zusjes en zelfs ouders meedoen.

De lessen hebben een duidelijk leerdoel en zorgen voor veel spelplezier. Er zijn online theaterlessen voor de onderbouw, middenbouw en bovenbouw en elke les duurt ongeveer 10 minuten. Daarbij is de opbouw steeds dezelfde: een warming-up, een kernopdracht en een afsluiting en/of huiswerkopdrachtje.

Een losse online theaterles kost slechts 15,- euro. Voor een setje van 3 lessen betaal je 40,- euro. Je kunt uiteraard meerdere setjes afnemen.

Wil je ook zo’n prettig tussendoortje voor je leerlingen? Of wil je eerst een gratis proefles ontvangen? Mail dan naar catrienvdmolen@gmail.com en vraag naar de mogelijkheden.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *