Nat gaan!

Neeltje van den Brand en Titia Huisman vormen samen de ConsulTantes. Sinds enige tijd werken zij aan hun eerste cabaretprogramma met de titel: Nat gaan.
Zij omschrijven zichzelf als: Cabaretesk en zorgelijk damesduo met kloten. Nemen echt alles op de hak. Met respect en zonder schroom. Eerlijk, mooi, lelijk, brutaal, lief en origineel!

natgaan

Voor het muzikale stukje van hun voorstelling kwamen ze bij mij terecht. Wij werkten al eerder samen aan ‘Rozen en Rottigheid’ een cabaretvoorstelling van BUOG (Bedenkers en Uitvoerders van Ongewone Gebeurtenissen).
Vanmiddag hebben we gekletst, gebrainstormt, geschreven en gezongen om zo tot een viertal liedjes te komen die gezongen gaan worden in de voorstelling. Voor mij een leuke uitdaging om iets te schrijven dat bij de dames en in de voorstelling past. Heerlijk om weer een excuus te hebben om te schrijven. Schrijven met als doel dat het gehoord wordt!
Want liedjes schrijven heb ik een tijd niet gedaan. “Misschien”, zo opperde Titia, “ben je gewoon te gelukkig momenteel. Geen bak ellende als inspiratie.” Daar heeft ze zeker een punt. haha

Wanneer je de voorstelling “Nat gaan” wilt zien moet je nog even geduld hebben. De premiere is op 17 mei in de Noorderkerk in Sneek om 20:15 uur.
Er zal ook een pauze zijn. Vanwege de consumpties.

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *